Japesco

Japesco Oy on vuonna 2005 Espoossa perustettu maahantuontiyritys. Tuomme Suomeen jenkkiautoja ja varaosia konteittain Yhdysvalloista, Floridasta. Myös Kaliforniasta mahdollisuus saada kauttamme konteissa ajoneuvoja ja tavaroita (varauksin). Avustamme myös asiakkaitamme kotimaan kuljetuksissa sekä tullauksessa tai hoidamme tullauksen kokonaan asiakkaan puolesta. Mitä siis haluatkin kuljettaa USA:sta Suomeen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Tutkitaan mahdollisuudet ja tuodaan ostoksesi mahdollisuuksien mukaan tänne.

Näiltä sivuilta löydät myös meillä myynnissä olevat tai meidän kauttamme myytävät tuotteet. Tervetuloa tutustumaan!

Asiakas myy -osastolta löydät asiakkaidemme myynnissä olevat tuotteet.
Japesco myy -osastolta löytyvät tuotteet, jotka saat meiltä suoraan varastosta.
Eeron autot Floridassa -osastolta löydät yhteyshenkilöni Eero Mäkisen yhteystiedot. Eeron autolistaa sivuilta ei enää valitettavasti löydä kotisivun muutosten takia. Autolistan saat Japescosta pyynnöstä sähköpostilla.

HUOM! Eeron autolista on poistunut Japescon sivuilta. Pyydä Eeron autolista niin laitan sen tuleman pdf-muotoisena. Pdf-muotoisena listalla on mukana myös kuvia ajoneuvoista.

 

Japesco Oy suosittelee:

TJPesu Oy, Espoo (Höyrypesuna mm. auton penkit ja matot sekä kotona sohvat ja matot. Lisäksi tupakanhajun poistoa ionisoimalla ja ilmakuvauksia dronella)
www.tjpesu.net

Michael´s Garage Oy, Espoo (Kauklahti) (Jenkki korjaa jenkkejä, myös muut autonmerkit. Korjaukset ja huollot ammattitaidolla.)
www.michaelsgarage.fi

 

Yhteystiedot

Japesco Oy

Juvanniitty 2
02920 Espoo

Puh. 050 408 92 06
Fax. 09 854 02 10
japesco@elisanet.fi

Avoinna arkisin

Klo. 8:30 - 16:30
Viikonloppuisin suljettu!