Japesco

Näitä ehtoja sovelletaan, ellei ole sovittu toisin asiakkaan ja Japescon välillä.

Ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Maksutavat

Vaihtoehtoina maksutavoissa ovat käteismaksu tai maksu laskulla tilille. Laskun lähettämisen edellytyksenä on vastaanottajan nimi- ja osoitetiedot sekä yrityksillä lisäksi Y-tunnus oltava Japescon tiedossa.

Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot ennen laskutuksen aloittamista, sekä tarvittaessa asiakassuhteen aikana. 

Maksuehto

7 päivää netto. Yliajalta veloitetaan viivästyskorko, joka on 11,5 %. Maksukehotusmaksu on €5,00. 

Tietosuoja

Antamanne nimi- , puhelin- , sähköposti- , osoite- ja sotutiedot talletetaan asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti, niitä ei luovuteta tai myydä eteenpäin kolmansille osapuolille. Tietoja voidaan käyttää Japesco Oy:n omiin markkinointitarkoituksiin.

Hinnat

Hinnat laskuilla on annettu sekä arvonlisäverottomina että – verollisina. Hinnat ovat toistaiseksi voimassaolevina. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Toimitusehto

Ajoneuvot ja irtotavarat ovat laskun maksua vastaan vapaasti noudettavissa Helsingistä Vuosaaren satamasta Japesco Oy;n ilmoittamasta terminaalista.

Sopimuksen mukaan ajoneuvo tai tavara tuodaan vaikka kotiovellesi kolmannen osapuolen toimesta.

Japesco Oy pidättää itsellään oikeuden noutopaikan muutoksiin.

Vakuuttaminen

Asiakkaan on itse huolehdittava ajoneuvon tai tavaran vakuuttamisesta merimatkan ajaksi mikäli kokeen sen tarpeelliseksi. Japesco Oy ei omista konttia tai sen sisältöä kuljetuksen missään vaiheessa. Ajoneuvon- tai tavaran vakuuttamista varten, voit pyytää Japescosta vakuuttamiseen tarvittavia tulotietoja.

Toimitusajat

Kontin tuloaika Miamin satamasta Helsingin Vuosaareen on karkeasti noin 5 viikkoa. Kontti lähtee Miamista kuitenkin vasta sitten kun siihen on saatu vähintään kaksi autoa kyytiin. Auton kyytiin saaminen taas edellyttää että myyjä (USA:ssa) on myynyt Suomeen kaksi autoa joko samalle tai eri vastaanottajalle. Tämä saattaa toisinaan kestää päiviä tai viikkoja ennen kuin myyjä saa myytyä kaksi autoa suomeen.

Kontti lähtee valtamerialuksella Miamin satamasta ja ajaa joko Saksan Bremerhaveniin tai Hollannin Rotterdamiin jossa se purkaa koko lastin satamaan. Tuosta välisatamasta lähtee pienempi konttilaiva ”Feder” joka voi tulla usean välisataman (esim. Pietari, Kotka, Hamina) kautta Helsinkiin.

Tuloaikaan vaikuttaa monta tekijää. Välisataman (Saksa tai Hollanti) voi kuitenkin toisinaan ruuhkautua ja muuttaa tuloaikaa, merenkäynti voi hidastaa valtamerialuksen nopeutta ja myöhästyttää kontin aikataulutetusta Federistä. Suomenlahden satamissa saattaa olla pakkautunutta jäätä (yleensä vain talvella) joka estää laivojen pääsyn tai lähtemisen satamasta ja hidastuttaa täten konttien purkua.

Toimitustavat

Toimitamme lähetykset Miamista Helsingin Vuosaaren satamaan josta sopimuksen mukaan myös asiakkaan haluamaan paikkaan. Toimitus tapahtuu kolmannen osapuolen (kuljetusliikkeen) toimesta. Mahdollisista kuljetusvaurioista vastaa ulkopuolinen kuljetusliike omien ehtojensa mukaisesti.

Lähetysten virheet/poikkeamat/reklamaatiot

Vastaanottaja on velvollinen tarkastamaan toimituksen sisällön ja kunnon vastaanoton yhteydessä. Kun toimitetussa lähetyksessä havaitaan virhe tai poikkeama, on asiakkaan oltava heti yhteydessä Japesco Oy:hyn. Puhelin 050 408 92 06 ja sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Pääsääntöisesti reklamointi tapahtuu satamassa ajoneuvon tai tavaran ollessa vielä sataman terminaalissa. Terminaalin ulkopuolelle otettua ajoneuvoa ei voi enää reklamoida Japescolle.

Luovutuksen pidätys

Ajoneuvojen ja tavaroiden luovutus voi tapahtua, kunnes niitä koskevat laskut on kokonaan maksettu. Asiakas vastaa Japescolle viivytyksen mahdollisista varastointikuluista ja ne lisätään laskulle sovittuun päivään asti. Lasku maksettava ennen luovutusta.

Riidanratkaisut

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Kuluttajariitalautakunnan verkkosivun osoite on www.kuluttajariita.fi.

 

 

Yhteystiedot

Japesco Oy

Juvanniitty 2
02920 Espoo

Puh. 050 408 92 06
Fax. 09 854 02 10
japesco@elisanet.fi

Avoinna arkisin

Klo. 8:30 - 16:30
Viikonloppuisin suljettu!